2010. augusztus 15., vasárnap

Kézimunka Tábor Sepsiszentgyörgyön / Needlework Camp

Idén júliusban először szervezte meg a szentgyörgyi kéziumunka kör a Kézimunka Tábort. Lehetett tanulni hímzést, keresztszemest, bogozást, kötést, horgolást.
A legnagyobb sikere a szövésnek volt.
Bartók Erszébet szövőnő ( Barátos) jóvoltából volt egy szövőszék felállítva, melyen minden érdeklődő kipróbálhatta a szövést. Unokáimat is elvittem a táborba.
Lili unokámnak is ki kellett próbálnia, nagyon tetszett neki.
Itt már Erzsike tanítja. Háttérben Jónás és Sára a másik két unokám. Kristóf pedig bogozást tanult. (zöld pólóban)

4 megjegyzés:

  1. De kar,hogy en nem tudtam erol,pedig en is sepsiszentyorgyi vagyok s jo let volna elmenni.Ere a kezimunka korre csak katolikusok jarhatnak?

    VálaszTörlés
  2. Kedves Lara!
    Köszönöm hogy megnézted a blogomat.Bárki jöhet, vallástól függetlenül, én sem vagyok katolikus. Csak azért tartják a papilakon mert ott kapott a kézimunka kör termet. A kézimunka körre bárki csatlakozhat. Minden hétfőn délután 16,00h-től 19,00h ig. A következő kézimunka tábor időpontját még nem tudjuk.

    VálaszTörlés
  3. En koszonom,hogy valaszoltal.Es milyen kezmuves foglalakozasok vanak?vagy mindenki viszi amivel epen fglalkozik(kreativkodik) es azon dolgozik?menyit kell fizetni egy ilyen foglalkozason?Mert en is szivesen csatlakoznek.

    VálaszTörlés
  4. Szia Lara!
    Mindenki viszi az ő kis kézimunkáját, kötés horgolás, bogozás, gyöngyfűzés. Havonta kell fizetni tagságot 5 lejt, amit a papbácsinak odaadnak, mivel nem kér terembért. Én már nem járok, mert nem fér bele az időmbe. De te menjél, mindenkit sok szeretettel várnak.(:-))) Vinkler Aurélia a vezető, őt kell keresni.!

    VálaszTörlés